Heroes

Heroes, de naam zegt het eigenlijk al, we hebben elkaar leren kennen via Verse Helden vorig jaar november.
Tim
Tim: Toen ik 21 was had Ron van Pijlen me aangesproken dat ik een goed stemgeluid had. Ik ken Ron, omdat ik heel goed bevriend ben met zijn zoon. Toen heb ik eerst wat zangles genomen, daarna  heb ik hier en daar wat optredens gehad, ook dankzij de organisatie van Verse Helden. Ik hou het liefste van wat rustige nummers om te zingen, nummers van bijvoorbeeld John Legend.  Lana
Lana:  Ik ben begonnen met zingen op  ongeveer 12-jarige leeftijd. Toen ik klein was heb ik bij een kinderkoortje gezeten. Ik heb ook eerst wat zangles gehad, maar omdat ik het nu wat drukker heb met school, heb ik mezelf pianospelen aangeleerd, zodat ik nu mezelf kan begeleiden met piano. Nu heb ik af en toe wat optredens, onlangs heb ik  nog gezongen bij ‘De Maten Van Jupiler’ in Molenschot.
Maxime
Maxime: “ Pianospelen doe ik al heel lang. Sinds dat ik ongeveer  5 jaar oud was. ‘Het is er met de paplepel ingegoten’, omdat mijn vader pianoleraar is. Later ben ik erbij gaan zingen. Toen ik 14 was werd ik gevraagd om op de Belladonnadansshow een paar nummers te komen spelen en zingen, waarbij de Bella Donna’s uit Gilze op konden dansen. Dat was mijn allereerste optreden. Ongeveer 3 jaar geleden heb ik mezelf leren gitaarspelen. Daarna werd ik door Ad van Hoek aangesproken of ik het leuk zou vinden om op te treden bij Verse Helden 2014. Zo is het eigenlijk allemaal een beetje begonnen en hebben Lana, Tim en ik elkaar ontmoet.

De klik is er, we hebben allemaal ongeveer dezelfde muzieksmaak, maar bovendien vinden we het samen heel erg leuk om muziek te maken!  Het zijn allemaal akoestische nummers, begeleid door gitaar of piano. We hebben veel geoefend, verschillende nummers uitgepuzzeld en we zijn er helemaal klaar voor om op 28 november ons eerste optreden te komen doen bij Verse Helden!

Tot de 28e !