Underdog

883398_137148413123540_325601279_o   Gezelligheid kent geen grenzen blijkt wel: vanuit Eindhoven, Breda, Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht komen de leden van Underdog wekelijks bijeen in Rijen om een toch al indrukwekkend repertoire te vernieuwen en perfectioneren. En dat zonder ooit te vergeten dat je naast muzikant ook entertainer bent op het moment dat je een podium beklimt.
Underdog heeft een hoog ‘no nonsens, gewoon spelen’ gehalte, passie voor muziek en een interessant repertoire bomvol pop- en rock hits. Zowel oud (AC/DC, Queen, Nirvana, Bon jovi, Police) als nieuw (Pink, Anouk, Muse, Foo Fighters). Genoeg muzikaal interessante nummers, maar (vooral naar het eind van de avond) een lange reeks hits om schaamteloos op mee te springen en zingen. Dat alles gebracht met een aanstekelijke hoeveelheid enthousiasme en passie.

Debby maakt korte metten met de lead vocalen van een enorme veelzijdige reeks nummers, maar wordt prachtig aangevuld door Vanessa en als het te ruig wordt, schreeuwen de mannen een liedje mee. Een rotsvaste fundering met Michel op drums en Arthur op Bas en Sjaak en Elbert maken het geheel met scheurende gitaren compleet. En als de sfeer van het nummer er om vraagt, pakt Elbert bovendien de toetsenpartijen voor zijn rekening. Een volle avond van pop tot rock. De beste nummers van toen en nu die staan als een huis. Een optreden tot in de puntjes verzorgd en vol passie weggezet, dat is Underdog!

Bandleden

Debby  –  Zang
Vanessa  –  Zang
Michel  –  Drums
Arthur  –  Basgitaar
Sjaak  –  Gitaar
Elbert  –  Gitaar & Toetsen

Meer foto’s

Www.coverbandunderdog.nl

Advertisements