Biografie Trackless

Trackless
Folkpop met een rauw randje, poprock met een zachte klank, singer-songwriter muziek in een bandformatie. De keuze is aan het publiek. De combinatie is bijzonder: één man en één vrouw, beiden “lead”. Dit zorgt voor een afwisselende set en mooie samenklanken.

Photo_9

De zelfgeschreven teksten zijn doeltreffend. De muziek is puur en ongepolijst. Het geluid is herkenbaar en brengt een eigen sfeer met zich mee. Trackless volgt hun eigen spoor, maar is niet bang om dit spoor te verlaten en nieuwe wegen te ontdekken.

Trackless is opgericht in 1999 door Marinke Paulussen (zang, melodica) en Luuk Paulussen (zang, gitaar, mondharmonica). Vanaf het begin waren zij geïntrigeerd door het idee om eigen muziek te schrijven. Na het maken van verschillende akoestische nummers, besloten ze om een band te beginnen.

Inmiddels worden Marinke en Luuk ondersteund door een vaste groep bandleden: Arnold Overgaauw (drum, cajon), Djuri Boot (electrisch gitaar), Marcel de Freytas (toetsen) en Patrick van der Linden (bas). De goede sfeer in de band is duidelijk te zien op het podium. De band leeft zich helemaal in en dit geeft iets magisch. Het maakt een optreden van Trackless een ervaring om niet zomaar te vergeten.
www.facebook.nl/trackless
trackless.nl