Biografie Vera Zané

Deze jonge Brabantse is hard op weg een household name te worden in de Nederlandse muziekwereld. Met haar muziek creëert ze een verbinding tussen mensen, het leven en haar visie daarop.

De persoonlijke benadering van het publiek, het verhaal van de songs en de intieme sfeer die ze op het podium schept, maken Vera Zané uniek.

Vera Zané treedt op door heel Nederland; zowel solo als met haar backingband. Zo stond ze in 2014 met de band in een overvolle Effenaar, speelde ze solo op het internationale Festival Thiss Fest, en trad ze onlangs op in Berlijn. In de zomer van 2015 speelde ze twee maal op de Nijmeegse Vierdaagse. En in 2016 mochten ze Bevrijdingsfestival Brabant openen en speelde ze in Paradiso Tolhuistuin! Verdere optredens: Mundial Festival, het voorprogramma van Will Knox (schrijver van het album van Dotan) en Youri Lentjes, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Op dit moment werkt Vera Zané aan haar eerste plaat die in het najaar van 2016 gereleased zal worden.Deze plaat bevat een mix van bandnummers en solo-opnames.

Een onmisbare staalkaart van Nederlands talent!

Band bezetting:

Veerle Driessen: Zang, Gitaar, Singer- Songwriter

Jules van der Heijden: Gitaar

Angelo Pertijs: Bas

Anton Rijks: Drums

http://www.verazane.nl/

Advertisements