Biografie Real Sound

Hoe is Real Sound ontstaan?

Wij van Real Sound (Melissa en Dagmar) zijn begonnen op onze middelbare school, het Beatrix College. We kwamen bij elkaar in de klas en zo kennen we elkaar. Nu zijn we al ongeveer 4 jaar bevriend.

Real Sound

Op school kwamen wij in aanraking met muziek. We hadden natuurlijk muziekles, maar op onze school deden ze ook aan evenementen met zang, bijvoorbeeld Music Event. Wij besloten het er een keer op te wagen en mee te doen met dit evenement. Daar is ons duo eigenlijk ontstaan. Beide deden we al veel met muziek, zoals zingen en gitaar spelen.

Uiteindelijk had Melissa een ukelele gekocht en al gauw hadden we er beide een. We vinden dit allebei een supertof instrument. Nu spelen we allebei al ruim 2 jaar ukelele én nog steeds met plezier.

We hebben al diverse optredens gedaan met school, zoals Music Event en Poppodium 013. Naast optredens hebben we ook een paar covers opgenomen, maar we maken vooral muziek samen, omdat dat onze passie is.

Wij vinden het supertof dat we bij Verse Helden mogen staan. Dit is echt een stapje verder dan dat we ooit gedaan hebben.